ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα βλέμματα πάνω στον Μήτογλου

Αν και την Τρίτη ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στο CAS, την Τετάρτη έγινε γνωστή η απόφαση. Κατά συνέπεια, η ποινή του Ντίνου Μήτογλου έπεσε στους 16 μήνες. Άρα, η επιλογή του διεθνή φόργουορντ να προσφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο ήταν η ενδεδειγμένη. Έτσι, ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει… άμεσα στη δράση. Δηλαδή θα είναι διαθέσιμος για να βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής, για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως, ουσιαστικά «βγήκε» ξανά στην αγορά. Τα βλέμματα πάνω στον Μήτογλου.

Μεγάλο ενδιαφέρον για Μήτογλου

Η ουσία είναι πώς με αυτή την εξέλιξη, το ελληνικό μπάσκετ κέρδισε. Γιατί; Διότι επιστρέφει στη δράση ένας παίκτης με πληθωρικό ταλέντο. Εξάλλου, η δυνατότητά του να αγωνιστεί σε δύο θέσεις με την ίδια επιτυχία, είναι πολύ σημαντικό. Ωστόσο, είναι δεδομένο πώς θα αποτελέσει και… μήλον της έριδος στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι». Μετά τη μείωση της ποινής του από τους 32 στους 16 μήνες, ο παίκτης μπορεί να πατήσει πάλι τα παρκέ από την εκκίνηση της σεζόν 2023-24.

Τα βλέμματα στον διεθνή φόργουορντ

Πράγματα, το γεγονός αυτό τον φέρνει σε περίοπτη θέση στην αγορά. Επομένως στο στόχαστρο και των δύο «αιωνίων». Λοιπόν, ο 27χρονος παίκτης ενδιαφέρει τόσο τον ΠΑΟ όσο και τον Ολυμπιακό. Αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς, Μιας και έχει σημασία η δική του απόφαση. Επειδή θα πρέπει να αποφασίσει πού θα κάνει την επανεκκίνηση στην καριέρα του, σε τί περιβάλλον! Τα βλέμματα πάνω στον Μήτογλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button