ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα “Κλειδιά” της επιτυχίας

Μπαίνοντας στο μυαλό του κάθε οπαδού που σκοπός της ομάδας είναι η νίκη, εύκολα θα μπορούσα και εγώ να γράψω ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει με 4-0 την Ομόνοια, ελαφρά τη καρδία, και γειά σας.  Οχο ότι δεν το εύχομαι ,αλλά τέτοια ματς είναι πάντα επικίνδυνα αν δεν τα προσέξεις.

Ο Ολυμπιακός σήμερα έχει ένα μεγάλο στόχο να υπηρετήσει. Να κάνει το πρώτο  βήμα για την πρόκριση μπαίνοντας σοβαρά και όπως έχει μάθει στα σπουδαία ευρωπαικά ραντεβού που έχει κάνει στο  τέλος να τα καταφέρει.

Ενα απο τα πιο σημαντικά πράγματα του αγώνα θα είναι ο Ολυμπιακός να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο του. Ο κόσμος μπορεί να λεει ότι του μπουμπουνίσει το μυαλό του, ο οργανισμός όμως  οφείλει να είναι σοβαρός. Ο Μαρτίνς , άλλωστε, δεν είναι  προπονητής που θα αφήσει τα πράγματα στη τύχη του.

Ενα απο τα μεγαλύτερα “κλειδιά” του αγώνα θα είναι η μάχη του κέντρου. Ως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός  θα παίξει με 4-2-3-1 . Εκτός και αν ο Μαρτίνς ξαναεπιλέξει 4-3-3 για να “κερδίσει” το κέντρο σε υπεραριθμία και ποιότητα.  Ακόμα, όμως, ο Εμβικά δείχνει ότι δεν είναι 100% τακτικά για να “πατήσει” πάνω στον Γκιγέρμε.

Ετσι πάμε με Μπουχαλάκη -Καμαρά σύν τον Φορτούνη που σήμερα έχει μία ακόμα ευκαιρία ναδείξει ότι είναι 100% στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει γρήγορο τρανζίσιον και να μην  έχει αργές αντιδράσεις στη ροή του αγώνα. Οι Κύπριοι είναι  πολύ δυνατοί στο Physical Game  και  δεν είναι τυχαίο ότι  έπαιξαν δύο παρατάσεις στα προηγούμενα παιχνίδια. Ενας απο τους πιο επικίνδυνους παίκτες είναι ο Ζορντι Γκομεζ που είναι 35 αλλά  κάνει όλο το παιχνίδι.Γενικά είναι πολύ σκληρή ομάδα.

Οι Πειραιώτες πρέπει να πάρουν δημιουργία απο Φορτούνη και Βαλμπουενά  και ο Ελ Αραμπί να ξαναβρεί την επαφή του με τα δίχτυα. Ο Μαροκινός μπορεί εύκολα να κάνει τη μία ευκαιρία γκολ  και αν δεν το έχει καταφέρει μέχρι τώρα είναι απο καθαρή ατυχία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button