ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με «άρωμα» Σούπερ Καπ τα ημιτελικά

Μία ακόμα φορά φέτος, σε ημιτελικά μιας διοργάνωσης, που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό. Μετά το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα, τώρα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν, προσεχώς, και στην Α1 πόλο Γυναικών. Με έπαθλο το εισιτήριο για τους τελικούς. Με «άρωμα» Σούπερ Καπ τα ημιτελικά.

«Μονομαχία» Ευρωπαίων τροπαιούχων στα ημιτελικά

Το ζευγάρι έχει αναμετρηθεί πολλάκις φέτος. Ωστόσο θα τα «πουν» και του χρόνου, στην έναρξη της σεζόν, στην Ευρώπη. Διότι είναι ο πρωταθλητής και ο κυπελλούχος Ευρώπης. Ο κάτοχος της LEN Euroleague και ο κάτοχος του LEN Trophy, οι οποίοι θα αναμετρηθούν για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Επίσης θα τα «πουν» και στην ημιτελική φάση της Α1 πόλο Γυναικών. Με τον νικητή να εξασφαλίζει την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Όλα αυτά καθώς ο Εθνικός πέρασε στα ημιτελικά. Προηγουμένως, για την πρώτη φάση των πλέι οφ, νίκησε ξανά την ΑΕΚ, 13-5, το απόγευμα του Σαββάτου. Εν τω μεταξύ, προηγήθηκε η νίκη 15-6 στο πρώτο ματς της σειράς. Αυτό σημαίνει πώς πέτυχε τις δύο νίκες που αποτελούσαν την απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόκριση. Με «άρωμα» Σούπερ Καπ τα ημιτελικά.

Η σειρά των αναμετρήσεων για τα ημιτελικά

Εξάλλου, οι ομάδες έχουν την ίδια έδρα. Συνεπώς τα δύο ματς, ή τρία αν χρειαστεί, θα διεξαχθούν το κολυμβητήριο του Πειραιά. Μια σειρά που θα ξεκινήσει το Σάββατο 14 Μαΐου. Το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί δύο ημέρες αργότερα, στις 16/5. Η πρόκριση στον τελικό της Α1 πόλο Γυναικών θα κριθεί στις δύο νίκες. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες μετά τα δύο πρώτα ματς, θα γίνει και τρίτο στις 18/5.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button