ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα πράσινα και τα κιτρινόμαυρα… αδέρφια!

«Τρομερή» η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τις υπογραφές για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Μια «οικογένεια» όλοι τους.
Τρομερά πράγματα! Κοίτα να δεις πράγματα. Ο ΠΑΟ υπέγραψε το μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας ανάμεσα στην Κυβέρνηση, τον δήμο Αθηναίων, την ΠΑΕ Παναθηναϊκό και τον ερασιτέχνη ΠΑΟ για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στο Βοτανικό. Και η ΑΕΚ βιάστηκε να βγάλει ανακοίνωση και να χαιρετήσει αυτό το γεγονός.

Όλοι υπέρμαχοι της «εξυγίανσης» στο παρελθόν, μετά «σύμμαχοι» για να ρίξουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνοντας συνασπισμό με τον ΠΑΟΚ. Όλοι μαζί και ο Θρύλος μόνο του. Παρόλα αυτά, παρότι το πάλεψαν όσο μπορούσαν πέρσι, οι «ερυθρόλευκοι» τιμώρησαν όλους εκείνους που προσπάθησαν να βάλουν… εμπόδια στην προσπάθειά τους για να πάρουν τον τίτλο. Στο φινάλε όλοι είδαν τον Ολυμπιακό να κατακτά το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Η ουσία είναι πώς μια μεγάλη «οικογένεια» είναι οι… σύμμαχοι! Όλοι μαζί. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ. Το μόνο που έχει λείψει από το μενού της ημέρας είναι να βγάλει ανακοίνωση και ο ΠΑΟΚ και να συγχαρεί τον Παναθηναϊκό για την υπογραφή του μνημονίου συναντίληψης και συνεργασίας. Τότε θα δέσει το… γλυκό!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button