ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα»

Στη δύναμη ψυχής που έβγαλαν οι παίκτες του παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κόντρα στην Επισκοπή στάθηκε ο τεχνικός της Κ-23 του Ολυμπιακού Γιάννης Οκκάς.

 

Ο Ολυμπιακός Β’ έβγαλε ψυχή και αντίδραση, δείχνοντας ψήγματα σπουδαίου συνόλου στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Επισκοπή στην πρεμιέρα της Super League 2 και ειδικά από τη στιγμή όπου υποχρεώθηκε να αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες

Κάτι το οποίο επεσήμανε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Οκκάς. «Ήταν ο πρώτος μας αγώνας στο πρωτάθλημα, ένα ματς στο οποίο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τις ευκαιρίες για να προηγηθούμε εμείς στον αγώνα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν το καταφέραμε αυτό αλλά δείξαμε αρκετά καλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν μία φανταστική προσπάθεια των παιδιών γιατί για 35 λεπτά ήμασταν με δέκα παίκτες στο γήπεδο και εμένα αυτό με ικανοποιεί. Έχουμε ένα παράπονο για τη φάση του γκολ που δεχτήκαμε, καθώς θεωρούμε πως η φάση ξεκινά από φάουλ και στη συνέχεια υπήρξε και χέρι, όμως ο διαιτητής αυτό αποφάσισε και δε στεκόμαστε εκεί.

 

Πιστεύω πως δεν πήραμε απλά τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, ήταν παραπάνω από μία ισοπαλία, τα παιδιά κέρδισαν σε χαρακτήρα και αυτό θα βοηθήσει για τη συνέχεια. Σίγουρα να μην κερδίζεις δεν είναι κάτι ευχάριστο, αλλά με αυτά τα δεδομένα και όπως εξελίχθηκε ο αγώνας έμεινα ικανοποιημένος.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button