ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα μεταγραφικά και το Κόπα Αφρικα φέρνουν εξελίξεις

To copa Africa πλησιάζει. όπως πλησιάζουν και οι μεταγραφές και ο Ολυμπιακός  θα είναι ενεργός στο εν λόγω κομμάτι.

Οι Πειραιώτες, πέραν του εν λόγω θεσμού έχουν και ανοικτά μέτωπα μιας και  είναι άγνωστο τι θα συμβεί με την περίπτωση του Σεμέδο και αν θα παραμείνει στο ρόστερ η θα πωληθεί και από την άλλη υπάρχει η ανάγκη απόκτησης μέσου και αριστερού μπακ.

Στην τελευταία περίπτωση ,γράφονται και γράφτηκαν αρκετά ονόματα. Τελευταίο αυτό του Πίρσμαν. Με την ανάγκη ενίσχυσης στην  εν λόγω θέση από τη στιγμή που ο Καρμπόβνικ δεν υπολογίζεται απο τον Μαρτίνς, να έχει αφήσει την ομάδα με ένα ενεργό στην εν λόγω θέση, τον  Ρεάμπτσιουκ που έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής μαζί με τον Βατσλικ.

Ο Μαρτίνς  θέλει να πάρει το καλύτερο από τον Μολδαβό αλλά το θέμα είναι ο παίκτης που θα έρθει να  θεψρείται μπακ απ και δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που θα έρχονταν ακόμα και στον Ολυμπιακό, με αυτό το σκεπτικό.  Και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Πίρσμαν με τον ΠΑΣ να μην σκέφτεται, σε αυτή τη χρονική περίοδο, πώληση του. Εννοείται ότι έχουν προταθεί και άλλοι παίκτες.

Στα χαφ, υπάρχουν περιπτώσεις που γράφονται  αλλά δεν είναι και εύκολες. Υπήρξε το όνομα του ελεύθερου Γκρενιέ αλλά και παiκτών απο το Πρωτάθλημα της Βραζιλίας και Πορτογαλίας οι οποίοι εξετάζονται απο το τμήμα Σκάουτινγκ και πάντα σε συνεργασία με τον Μαρτίνς  θα προχωρήσουν στις όποιες συζητήσεις.

Στα στόπερ τα πάντα θα κριθούν  σε δύο άξονες. Πρωτα από όλα ,αν φύγουν Σισε και Μπα μαζί για το Κόπα Αφρικα και  αν πωληθεί ο Σεμέδο. Ο Σισέ θεωρείται σίγουρος για την επιλογή στη Σενεγάλη, ο Μπα αμφίβολος, ενώ  για τον Σεμέδο υπάρχει το ενδιαφέρον απο την Πόρτο. Ο Μαρτίνς πιστεύει στον Σεμέδο, αλλά η Πόρτο εξακολουθεί να τον θέλει . Οι επόμενες ημέρες θα κρύβουν εξελίξεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button