ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα ηνία στον Ιταλό Λορέντσο Μικέλι

Η επόμενη ημέρα για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και ο σχεδιασμός της ξεκινά από τον προπονητή. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις για να επιστρέψουν στους τίτλους. Με έναν ακόμα Ιταλό να αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση του Θρύλου τη νέα σεζόν. Τα ηνία στον Ιταλό Λορέντσο Μικέλι.

Αρχή με τον Μικέλι

Η νέα χρονιά ξεκινά με τον Ολυμπιακό να αναζητά την επανεκκίνηση σε ό,τι αφορά το βόλεϊ Γυναικών. Η πρώτη κίνηση αφορά τον προπονητή. Με τον Ιταλό Λορέντσο Μικέλι να έχει το προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Ο 52χρονος προπονητής πριν λίγους μήνες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής Βουλγαρίας. Είναι αλήθεια ότι έχει να επιδείξει μεγάλη θητεία και διακρίσεις, σε συλλογικό επίπεδο, σε ομάδες της χώρας του. Παράλληλα έχει εργαστεί σε Τουρκία, Πολωνία και Γαλλία.

Το παλμαρέ του Ιταλού

Φέτος ο Μικέλι έκανε το νταμπλ στη Γαλλία με την Λε Κανέ. Στο παρελθόν έχει κατακτήσει δύο φορές το CEV Champions League με την Μπέργκαμο (2009 και 2010). Σε ό,τι αφορά τις παλαιότερες επιτυχίες του μακριά από την πατρίδα του. Στην Τουρκία με την Ετζατσιμπάσι, δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ. Στην Πολωνία με την Σόποτ ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο. Τα ηνία στον Ιταλό Λορέντσο Μικέλι.

Η απόφαση για τον Παρίζι

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τη λύση της συνεργασίας με τον Κάρλο Παρίζι. Ορισμένοι ανέφεραν πώς έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί έχασε το πρωτάθλημα. Μια ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια για προπαγάνδα. Ο Παρίζι είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με την Ραπίντ Βουκουρεστίου. Ειδικά για την απόφαση της αποχώρησής του, αυτή δεν βγήκε σήμερα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα κι αν είχε πάρει τον τίτλο πολύ δύσκολα θα συνέχιζε στον Ολυμπιακό.

Το πλάνο για την επόμενη ημέρα

Η Αρέτα Κονόμη αποχωρεί από την ενεργό δράση. Ειδικότερα, αυτή τη φορά, δεν θα επιστρέψει στα τάραφλεξ, όπως έγινε φέτος. Εξάλλου, σε ό,τι αφορά τις ξένες, οι Χίπε, Μαριάνα Κόστα και Άγκοστ θα αποτελέσουν παρελθόν. Επιπλέον, σχετικά με την Σάλας τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αυτό σημαίνει πώς ο νέος προπονητής θα αποφασίσει για την παραμονή ή όχι της Σάλας. Σε ό,τι αφορά τις Ελληνίδες παίκτριες, και εκεί θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Στο ρόστερ τη νέα σεζόν θα είναι σίγουρα, όπως όλα δείχνουν, η Γενιτσαρίδη και η Κελεσίδη. Πέρα από αυτές, η καθεμία από τις άλλες παίκτριες είναι διαφορετική περίπτωση και όλα είναι ανοικτά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button