ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα φιλικά του βόλεϊ Γυναικών

Ανεβάζουν στροφές τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο βόλεϊ. Μιας και η προετοιμασία προχωρά με αμείωτη ένταση. Ωστόσο, πλέον σειρά έχει και η δράση. Δηλαδή όχι μόνο οι προπονήσεις. Αλλά και οι αναμετρήσεις προετοιμασίας για τις «ερυθρόλευκες». Ώστε να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Επίσης χημεία και ομοιογένεια. Τα φιλικά του βόλεϊ Γυναικών.

Το πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας

Λοιπόν, μέχρι τώρα το πλάνο της προετοιμασίας είχε μόνο προπονήσεις. Καθώς εκεί είχε πέσει το βάρος. Όμως τώρα αρχίζουν και τα ματς προετοιμασίας. Εξάλλου σήμερα έγινε γνωστό και το πρόγραμμα. Διότι το απόγευμα του Σαββάτου (23/9, 17:30) υπάρχει το πρώτο. Δηλαδή αυτό που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο Κερατσίνι, με αντίπαλο τον Απολλώνιο. Για την ακρίβεια οι «ερυθρόλευκες» θα δώσουν τρία φιλικά, ενώ θα πάρουν μέρος και σε δυο τουρνουά.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο σε αυτό της Λαμίας όσο και στο αντίστοιχο της Σαντορίνης. Κατά συνέπεια από εδώ και πέρα θα ανέβουν και άλλο οι ρυθμοί. Επίσης, σε λίγες ημέρες θα βρεθούν στην Ελλάδα η Γιάζ Νίζετιχ, η Μιχαέλα Μλεΐνκοβα, αλλά και ο Λορέντσο Μιτσέλι. Μιας και θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά.

Τα φιλικά του βόλεϊ Γυναικών

  • 23 Σεπτεμβρίου: Απολλώνιος – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17:30)
  • 29-30 Σεπτεμβρίου: Τουρνουά στη Λαμία (Λαμία, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Θέτις Βούλας, ΠΑΟΚ)
  • 4 Οκτωβρίου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Μαρκόπουλο (εκκρεμεί η έδρα)
  • 7 Οκτωβρίου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Βάσας
  • 11-12 Οκτωβρίου: Τουρνουά «Νομίκεια» στη Σαντορίνη (ΑΟ Θήρας, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Μαρκόπουλο, Αιγάλεω)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button