Χωρίς κατηγορία

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα από τη Δράμα

Την περασμένη Δευτέρα ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Διότι νίκησε 26-25 την ΑΕΚ στον τελικό του Super Cup. Επίσης, εκτός από τον τίτλο, οδήγησε την Ένωση να απολύσει τον Αλέξη Αλβανό. Όμως όλα αυτά πέρασαν. Έτσι τώρα αρχίζει η βασική διοργάνωση της σεζόν. Μιας και το απόγευμα του Σαββάτου υπάρχει η πρώτη αγωνιστική της Handball Premier. Ολυμπιακός: Πρεμιέρα από τη Δράμα.

Αφετηρία στο πρωτάθλημα με τη Δράμα

Βέβαια, μετά το Super Cup σειρά έχει το πρωτάθλημα. Διότι υπάρχει η εκκίνηση της Handball Premier. Πιο συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό είναι το Σάββατο. Για την ακρίβεια στις 17:00 της 23ης Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα εκτός έδρας με αντίπαλο τη Δράμα. Βέβαια, η αναμέτρηση θέλει προσοχή από την ομάδα του Νίκου Γραμματικού. Όμως το ευχάριστο για τον «ερυθρόλευκο» τεχνικό είναι η έλλειψη προβλημάτων και απουσιών.

Συνεπώς θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση αύριο το απόγευμα. Μιας και η ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας έβαλε πέρσι δύσκολα στο Θρύλο. Επιπλέον, πάντα μια πρεμιέρα κρύβει… παγίδες. Ειδικότερα όταν περιλαμβάνει εκτός έδρας αναμέτρηση. Ωστόσο είναι σίγουρο πώς οι κάτοχοι του Super Cup είναι σε καλή κατάσταση. Επιπρόσθετα, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία. Άρα με αυτά τα στοιχεία θα μπορέσουν να κάνουν ό,τι πρέπει. Δηλαδή να εκκινήσουν με το… δεξί την Handball Premier. Ολυμπιακός: Πρεμιέρα από τη Δράμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button