ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα εισιτήρια για την Άϊντραχτ

Διατίθενται τα «μαγικά χαρτάκια» της καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Αίντραχτ Φρανκφούρτης για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

 

Μετρούν αντίστροφα πλέον στον Ολυμπιακό από την τέλεση της κομβικής εκτός έδρας αναμέτρσης με την ‘Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την φάση των ομίλων του Europa League.
Με την πειραϊική ΠΑΕ να αναφέρει μ’έσω ανακοίνωσής της τους τρόπους τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη για την τρίτη αγωνιστική του Europa League ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Συγκεκριμένα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν εξασφαλίσει 1.200 εισιτήρια για την αναμέτρηση στις 21/10 εναντίον της γερμανικής και προτεραιότητα για την αγορά τους έχουν οι κάτοχοι διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην EINTRACHT FRANKFURT, που θα διεξαχθεί στο «Deutsche Bank Park» την Πέμπτη 21/10/2021 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με τους γνωστούς τρόπους και με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στη Φρανκφούρτη, ως εξής:

Την Παρασκευή 15/10 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VVIP, VIP, 33, 14, 15, 12, 16, 11, 17, 1, 2, 8, 9, 19, 20, 21, 22 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Επειδή η είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης απαγορεύεται να μεταβιβαστεί το εισιτήριο.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 28 € και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button