ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα εισιτήρια με Ερυθρό

H ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα που θα διεξαχθεί στο «Stadion Rajko Mitic» την Τρίτη 1/10/2019 στις 21:00 (τοπική ώρα). Οι Πειραιώτες τόνισαν ότι η τιμή των εισιτηρίων είναι 52€ και ο τρόπος πληρωμής είναι μόνο με μετρητά.

Αναλυτικά:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Σερβία, ως εξής :

Την Τετάρτη 25/9 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VIP, 33, 14, 15, 12, 16 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από το γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 52€ και ο Τρόπος Πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button