ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα δεδομένα με Σιόβα και Ροντρίγκεζ

Είναι δύο παίκτες όχι απλά ποιοτικοί αλλά  σε κάθε περίπτωση πρωταγωνιστές. Εκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες του λέει η διαφήμιση και στην εν λόγω περίπτωση το θέμα κολλάει γάντι με τους Δημήτρη Σιόβα και Γκάρι Ροντρίγκεζ.

Και οι  δύο είναι ελεύθεροι και το ρεπορτάζ τους θέλει στα “ερυθρόλευκα”  ραντάρ.  Ξεκινώντας απο τον Σιόβα δεν ανακαλύπτει κανείς την Αμερική  για το φλέρτ.  Ο Ολυμπιακός έχει δυνατή γραμμή πίσω με έμπειρους παίκτες, ίσως όχι όλους τόσο γρήγορους, αλλά λείπει ο αριστεροπόδαρος στόπερ. Και ο πρώην παίκτης των Λεγκανιές και Ουέσκα “κολλάει” γάντι.  Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο παίκτης  θα πήγαινε στη Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά ο ίδιος περιμένει. Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται τίποτα.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση του Ροντρίγκεζ.  Ο 30χρονος ακραίος πρώην του ΠΑΟΚ και των Γαλατά-Φένέρ και Αλ Ιτιχάντ, απο την οποία έμεινε ελεύθερος,  Οπως και ο Σιόβας, έτσι και ο άσος ,διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, θα αποτελέσει τεράστια λύση στα άκρα. Αυτό σημαίνει ότι αν έρθει, ο Ρόνι Λόπες θα μετακομίσει στον άξονα, ο Ονιεκούρου, δεξια, και ο Ροντρίγκεζ αριστερά. Με λίγα λόγια…σφαίρες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button