ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Συνεχίζει και ο Μιχαηλίδης για δύο χρόνια στον Θρύλο

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Στέφανο Μιχαηλίδη μέχρι το 2023 ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, για λογαριασμό της ομάδας χάντμπολ.

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό διευθετώντας όλα τα ζητήματα που αφορούν την διαμόρφωση του ρόστερ σε όλα τα τμήματα. Κάτω από αυτό το πρίσμα παίκτης του Ολυμπιακού στο τμήμα χάντμπολ Ανδρών για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Στέφανος Μιχαηλίδης, με τον Έλληνα διεθνή να υπογράφει μέχρι το 2023.

Η ανακοίνωση: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέφανο Μιχαηλίδη. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Στέφανος Μιχαηλίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν πρωτόγνωρα και περίεργα για το άθλημα μας. Παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός ήταν εκεί για τους αθλητές του και μας στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση συνεργασίας μου με τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Ελλάδας. Εύχομαι καταρχάς μια χρονιά με υγεία και επιστροφή στην κανονικότητα στα γήπεδα και να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή εκεί που ανήκει».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button