ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συναγερμός Χούμπελ για Ελληνικό ποδόσφαιρο και Γκαγκάτση

Σημαντικές και άμεσες εξελίξεις αναμένονται στο  Ελληνικό ποδόσφαιρο μετά και την θέση που πήρε ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, στη συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ! Μάλιστα ζήτησε   άμεσα την αποπομπή Γκαγκάτση από τη Σούπερ Λιγκα.

Και αυτό διότι ο κος Γκαγκάτσης έχει καταδικαστεί απο ποινικό δικαστήριο και ως εκ τούτου θα έπρεπε να εκπέσει της θέσεως που κατέχει ως Διευθύνοντα Συμβούλου της Superleague .. Γεγονός ιδιαίτερα σοβαρό με τα λόγια που ανέφερε προς τον Πρόεδρο της Σούπερλιγκα -κο Μπαταγιάννη -να είναι ιδιαίτερα καμπανάκι.

«Είναι δυνατόν να μην διώξετε άμεσα τον κ.Γκαγκάτση με καταδίκη 5 ετών;» «Είναι δυνατόν σοβαρότατα θέματα όπως αυτό του Παπαδόπουλου και τα 350000 ευρώ να τα περνάτε στα… πεταχτά και στα διάφορα θέματα των συμβουλίων λες και μιλάμε για ασήμαντο ποσό;»

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Στο επόμενο ΔΣ της Λίγκας θα είμαστε εκεί για να καταλάβουν τα μέλη σας τη δεινή θέση του ποδοσφαίρου σας. Τον Μάιο θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις»!

Ο κος Μπαταγιάννης βέβαια ανέφερε  ότι δεν έχει τη δυνατότητα να εκδώσει διαπιστωτική πράξη κάτι που σημαίνει πως ευθύνη έχουν τόσο η νομική υπηρεσία όσο και οι Βασιλειάδης,Συναδινός  που είτε δεν θέλουν να παρέμβουν είτε δεν έχουν ενημερωθεί

Σχετικά Άρθρα

Back to top button