ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συμβαίνει για πρώτη φορά!»

181946

Στην τρομερή ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αποψινού τελικού του Europa League από τους οπαδούς της Λίβερπουλ αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας της UEFA Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στο σοβαρό όσο κι ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα που έχει προκύψει με την απίστευτη ζήτηση πυ παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αποψινού τελικού του Europa League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και τη Σεβίλλη από τους υπστηρικτές της ομάδας του Μέρσεισάιντ αναφέθρηκε ο Γενικός Γραμματέας της UEFA Θεόδωρος Θεοδωρίδης
.

«Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, φυσικά και θα ήμασταν πιο χαρούμενοι αν το στάδιο ήταν μεγαλύτερο. Αυτό, όμως, ποτέ δεν ήταν πρόβλημα στους τελικούς του πρόσφατου παρελθόντος. Είναι πολύ δύσκολο, όταν παίρνουμε μια απόφαση, να προβούμε σε εικασίες για το ποιες ομάδες θα φθάσουν ως τον τελικό. Πρέπει να αποφασίζουμε βάσει του παρελθόντος», είπε αρχικά ο Έλληνας γενικός γραμματέας της UEFA.

«Το φετινό (σ.σ: η τεράστια προσέλευση του κόσμου) συμβαίνει για πρώτη φορά και είναι φυσικά ένας παράγοντας που θα αξιολογηθεί στους επόμενους τελικούς, για το ποιο γήπεδο θα επιλεχθεί. Η μόνη μας ευχή είναι η επιτυχία της διοργάνωσης αυτής να σημαίνει ότι θα πρέπει να πηγαίνουμε σε γήπεδα με ίδια χωρητικότητα όπως οι τελικοί του Champions League! Ελπίζω να πάμε όλα καλά και να έχουμε έναν όμορφο τελικό», πρόσθεσε.

Η χωρητικότητα του σταδίου «Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ», το οποίο θα φιλοξενήσει τον αποψινό τελικό, είναι 38,512 θεατές και είναι το μικρότερο γήπεδο όπου διεξάγεται τελικός του Europa League εδώ και δέκα χρόνια. Την ίδια ώρα, περισσότεροι από 25.000 οπαδοί της Λίβερπουλ βρίσκονται στη Βασιλεία, με την Λίβερπουλ να έχει πάρει μόλις 10.600 εισιτήρια και την UEFA να έχει προειδοποιήσει τους οπαδούς να μην προμηθευτούν «μαγικά χαρτάκια» από τη μαύρη αγορά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button