ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συμπαίκτης του Φασούλα ο Γκάλης στις εκλογές της ΕΟΚ! [pics]

Ο παλαίμαχος άσος και κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης του αθλήματος για τον προηγούμενο αιώνα αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική του 1987 ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΟΚ.

Τεράστια εξέλιξη σημειώθηκε για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ με την εμπλογή του αξεπέραστου Νίκου Γκάλη στα δρώμενα που αφορούν τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ
Ο παλαίμαχος άσος και άνθρωπος, που εκτόξευσε το άθλημα στην κορυφή της Ευρώπης το 1987, αποφάσισε να βρεθεί στο πλυρό του άλλοτε συμπαίκτη ου στην Εθνική ομάδα Παναγιώτη Φασούλα, έχοντας δεχθεί πρόταση για να είναι παρών στη νέα ΕΟΚ. Την είδηση της πρότασης για τη θέση του επίτιμου προέδρου της ΕΟΚ επιβεβαίωσε ο ίδιος. Και την αποδέχθηκε!

Δείτε τι έγραψε:

 

Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. pic.twitter.com/ln4ldWOaPt

— Nick Galis (@NickGalis6) August 24, 2021
αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου.

— Nick Galis (@NickGalis6) August 24, 2021
Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ.

— Nick Galis (@NickGalis6) August 24, 2021

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button