ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συμφωνία Ολυμπιακού με Ροζάριο για τον Λοβέρα

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την καίρια κίνηση για την απόκτηsh του 20χρονου ταλαντούχου μέσου από την Ροζάριο Σέντραλ

 

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά ο Ολυμπιακός τη μεταγραφική του εξόρμηση, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το έμψυχο δυνμικό του ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Μετά τον Μπενζιά, οι »«ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν κάνει την καίρια κίνηση και για την απόκτηση του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα της Ροζάριο Σεντράλ, εντάσσοντας στο ρόστερ τους ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας του τανγκό.

Ένα παιδί μόλις 20 ετών, με τεράστια δυνατότητα εξέλιξης, ο οποίος από την πλευρά του αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους Πειραιώτες ως μία δυνατότητα ανέλιξης της ποδοσφαιρικής του διαδρομής

Οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τη Ροζάριο Σεντράλ και τον ποδοσφαιριστή, προσφέροντας ένα ποσό μεγαλύτερο από 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι το θέμα κλείνει θετικά. Ακόμη ένα, για το εφετινό καλοκαίρι, στο μεταγραφικό παζάρι, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος εκτός από το «τώρα», σκέφτεται και το «αύριο», αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή 20 ετών, με τεράστια προοπτική εξέλιξης! Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο νεαρός άσος θα είναι απόψε κιόλας, στην Ελλάδα, για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button