ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ματιέ[video]

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Ματιέ Βαλμπουενά σε Γαλλικό μέσο όπου μίλησε για την Μαρσέιγ, τον Ολυμπιακό αλλά και το τέλος της καριέρας του.

Μεταξύ άλλων ο Ματιέ μίλησε για

“Ο Μανταντά είναι σύμβολο της Μαρσέιγ. Ο Μαμαντού Νιανγκ επίσης είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Ωστόσο, μετά από μένα, που έπαιξα 331 παιχνίδια δεν νομίζω ότι έπαιξε άλλος τόσα ματς με αυτόν τον σύλλογο. Γι’ αυτό τον λόγο και θεωρώ ότι είμαι και εγώ στο Top-10, δεν πρόκειται να πω σε ποια θέση, αλλά νομίζω ότι ήμουν κάποιος σημαντικός για τη Μαρσέιγ”.

Όσον αφορά τις αναμνήσεις στη Ligue 1, αλλά με τη φανέλα της Λιόν, στάθηκε στην επιστροφή του στο Βελοντρόμ κατά τη διάρκεια του 2015 μετά από μία σεζόν στη Ρωσία, αλλά και σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία που έχασε: “Είναι η μόνη φορά στην καριέρα μου που χαίρομαι που βλέπω το σουτ μου να χάνεται”.

Ο 38χρονος μίλησε για το τέλος της καριέρας του που πλησιάζει, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του: “Φοβάμαι ότι όλα θα τελειώσουν. Είναι μια στιγμή που φοβόμαστε, αλλά έτσι είναι, έτσι είναι η ζωή”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button