ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πρωτάθλημα μετράει, όχι το αήττητο!

Ξεσάλωσε χθες το αντί-Ολυμπιακό μπλοκ. Κακόμοιροι ό,τι κι αν συνέβη, το 46ο πάει στον Πειραιά.

Κάτι για να πανηγυρίσουν έψαχναν οι… οπαδοί του ΠΑΟ! Και ποιό ήταν αυτό; Όχι η νίκη που πέτυχαν, αλλά το γεγονός ότι έβαλαν τέλος στο αήττητο του Ολυμπιακού. Να είσαι στο -16 από την κορυφή, να έχεις κάνει μια νίκη μετά από οκτώ ματς απέναντι στον μεγάλο σου αντίπαλο και να στέκεσαι στο αήττητο.

Αυτό μόνο κατάντια μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς! Να χαίρονται που δεν άφησαν τον αντίπαλο να το πάρει χωρίς ήττα. Κι αυτό στόχος είναι. Όχι να αποτρέψουν τον Ολυμπιακό να πάρει τον τίτλο. Διότι με αήττητο ή χωρίς αήττητο, το κοντέρ πλέον γράφει 46 πρωταθλήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να κατακτούν τίτλους.

Επειδή ορισμένοι έχουν μικρύνει τόσο πολύ και αυτό που μπορούν να πανηγυρίζουν δεν είναι οι νίκες που πετυχαίνουν στα ντέρμπι, αλλά ότι κόβουν το αήττητο της μεγαλύτερης ομάδας, τότε προφανώς έχουν χάσει την μπάλα. Οι άνθρωποι δείχνουν πώς έχουν καταλάβει πια το μέγεθος της ομάδας τους.

Έχει μεγάλη πλάκα πάντως… Αυτοί που μέχρι πριν από λίγες ημέρες παραδέχονταν τον Ολυμπιακό, με τη διαφορά από τον τρίτο ΠΑΟ στους 16, τώρα λένε για το πρωτάθλημα του Αυγενάκη και πολλά ακόμα. Λένε για διαιτησίες και άλλα τόσα. Ας αποφασίσουν τελικά τι ισχύει γιατί έχουν χάσει την μπάλα για τα καλά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button