ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον… αέρα τα ματς του Κυπέλλου

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο της αναβολής των επαναληπτικών προημιτελικών που είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη. Η επέλαση του κύματος κακοκαιρίας, με τις έντονες χιονοπτώσεις, που πλήττει τη Στερεά Ελλάδα και την Αττική είναι πιθανό να επιφέρει άμεσες εξελίξεις. Στον… αέρα τα ματς του Κυπέλλου.

Στον… αέρα τα ματς της Τετάρτης

Το κύμα κακοκαιρίας «Ελπίδα» που πλήττει την Αττική, αλλά και τη Στερεά Ελλάδα θα επηρεάσει και την αθλητική δραστηριότητα. Η χιονόπτωση στην Αττική συνεχίζεται ως αυτή την ώρα με ένταση. Με την Πολιτεία να κηρύττει την Αττική σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Βεβαίως, η ΕΠΟ δεν φημίζεται για τις άμεσες αντιδράσεις της. Δεν έχει πράξει ακόμα το προφανές. Να αναβάλλει τις αναμετρήσεις της Τετάρτης. Οι χιονοπτώσεις δεν σταματούν και αναμένεται ένα δύσκολο βράδυ, αλλά ένα ακόμα πιο δύσκολο πρωινό Τρίτης. Διότι ο παγετός θα προκαλέσει ακόμα πιο μεγάλο πρόβλημα. Στον… αέρα τα ματς του Κυπέλλου.

Να αποφασίσουν απόψε; Με τίποτα στην ΕΠΟ!

Η ΕΠΟ, πάντως, χρειάστηκε να φτάσει μεσημέρι Δευτέρας για να αναβάλλει το ματς του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Την ώρα που απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες ακόμα και στην πλατεία Συντάγματος και γενικότερα στο κέντρο της Αθήνας για τη μετακίνηση, δεν έχει αναβάλλει τα ματς της Τετάρτης. Το γεγονός ότι το χιόνι έχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο στο ΟΑΚΑ και στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» μάλλον δεν τους απασχολεί! Η «εξυγίανση» να είναι καλά και όλα μια χαρά!

Επιβεβλημένη η αναβολή των προημιτελικών

Με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, αλλά και τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ που αναφέρει πώς το πρωινό της Τετάρτης θα είναι το πιο κρύο, στην ομοσπονδία έχει διαφορά φάσης. Ποιός να πάρει την ευθύνη Δευτέρα βράδυ για τις σχετικές αποφάσεις; Εδώ οι άνθρωποι σκέφτονται να αναβάλλουν μόνο το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Όλοι, βεβαίως, γνωρίζουν γιατί θα συμβεί αυτό! Για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό δεν υπάρχει η αντίστοιχη μέριμνα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button