ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στόχος του Ολυμπιακού να βρεθεί πάλι στο Final-8»

Ο Κώστας Μουρίκης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός έχει τη ποιότητα να κοιτάξει κατάματα την Προ Ρέκο.

Ο δεύτερος γύρος του φετινού Champions League στο πόλο ανδρών βρίσκεται… προ των πυλών, με την διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων την ερχόμενη εβδομάδα στην Ιταλία.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Μουρίκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών για τα ματς αυτά και το πρώτο με την Προ Ρέκο, εκφράζοντας την πίστη του ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη, προκειμένου να φτάσει μέχρι το Final-8!

«Επιστρέφουμε μετά από αρκετό καιρό στην αγωνιστική δράση. Θεωρώ ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την επιτυχία που κάναμε με την Εθνική ομάδα και να κοιτάξουμε αυτούς τους αγώνες. Δίνουμε τέσσερις αναμετρήσεις σε τέσσερις ημέρες και πιστεύω ότι και τα παιδιά που έμειναν πίσω αλλά και όσοι ήμασταν με την Εθνική, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Το διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας, δουλέψαμε αρκετά σε κάποια θέματα τακτικής για να εμφανιστούμε όπως πρέπει σε αυτούς τους αγώνες», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στόχος του Ολυμπιακού είναι οι νίκες και θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτος αντίπαλος είναι η Προ Ρέκο που όλοι ξέρουμε τι πάει να πει. Έχουμε τα φόντα να την κοιτάξουμε στα μάτια και στόχος μας να βρεθούμε πάλι στο Final-8. Noμίζω ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και θα εμφανιστεί έτσι όπως πρέπει σε αυτούς τους αγώνες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button