Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο στόχαστρο της Νυρεμβέργης ο Μπα

Στο στόχαστρο της γερμανικής ομάδας φέρεται να βρίσκεται ο 27χρονος Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού.

 

Σε πλήρη αναδιοργάνωση βρίσκονται στον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά την επόμενη ημέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν σε κάθε περίπτωση να εκμεταλλευτούν την διακοπή λόγω του Μουντιάλ, αλλά παράλληλα και να κάνουν τις πλέον ενδεδειγμένες κινήσεις ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου  με σκοπό την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ

Με τον Μίτσελ, από την πλευρά του, να έχει κάνει σαφές ότι θέλει μικρότερο ρόστερ. Κάτι που σημαίνει ότι κάποιοι παίκτες του θα κληθούν σύντομα να βρουν ομάδα. Κάτω από αυτό το πρίσμα γαλλικά ΜΜΕ εμπλέκουν το όνομα του Ουσεϊνού Μπα με την Νυρεμβέργη! Συγκεκριμένα, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο γερμανικός σύλλογος, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία, φέρεται να έχει ψηλά στις μεταγραφικές του βλέψεις το όνομα του 27χρονου Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού των Πειραιωτών. Παράλληλα, στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι οι Γερμανοί είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν μέχρι και 4 εκατομμύρια ευρώ για τον Αφρικανό στόπερ των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Επίσης, το εν λόγω δημοσίευμα εμπλέκει και τον Ματιέ Βαλμπουενά ως υποψήφιο στόχο της Νυρεμβέργης. Με τον Γάλλο μέσο πάντως, να έχει τεθεί εκτός δράσης, λόγω της θλάσης βαριάς μορφής που αντιμετωπίζει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button