ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο πλάνο και εξτρέμ πρώτης γραμμής!

Η επικείμενη συμφωνία με τον Λιβάι Γκαρσία δεν σημαίνει πώς θα αποκτηθεί μόνο ο νεαρός.

Είναι δεδομένο πώς οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε ανοικτή… γραμμή και με έναν ακόμα ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που θα κάνει ακόμα καλύτερη την ομάδα.

Όπως σας ενημερώσαμε και πριν από λίγο, ο Λιβάι Γκαρσία είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Σχεδόν «κλεισμένος» πρέπει να θεωρείται ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ. Αλλά δεν είναι ο μοναδικός παίκτης για τα άκρα που θα αποκτήσουν οι «ερυθρόλευκοι».  Στο πλάνο είναι να αποκτηθεί ένας ακόμα.

Ένας παίκτης πρώτης γραμμής που θα προστεθεί στο υπάρχον ρόστερ και θα είναι ποιοτικός. Ένας παίκτης εντεκαδάτος. Ένας παίκτης πρώτης γραμμής. Με στόχο η ομάδα να ανέβει κι άλλο επίπεδο σε ό,τι αφορά τις λύσεις. Με δεδομένο ότι η χρονιά θα είναι εξίσου απαιτητική, αλλά αν συνυπολογίσει κανείς ότι την περασμένη ο Ολυμπιακός ήταν μέσα στα γήπεδα για σχεδόν 13 μήνες, ο Μαρτίνς θέλει να έχει ακόμα πιο γεμάτο ρόστερ.

Μετά το φετινό νταμπλ και τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού, ο πήχης έχει ανέβει κι άλλο. Κάθε χρόνο η ομάδα κάνει βήματα προς τα πάνω. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν έναν παίκτη που θα έχει τη θέση και το ρόλο του Ποντένσε, με βάση το ρόστερ στην εκκίνηση της περασμένης χρονάς. Δηλαδή έναν ποιοτικό εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά. Έναν εξτρέμ πρώτης γραμμής. Αυτό είναι το πλάνο και οι άνθρωποι του Θρύλου κινούνται ούτως ώστε να υλοποιήσουν αυτή την μεταγραφή, το ταχύτερο δυνατόν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button