ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στο EHF Cup o Oλυμπιακός

Στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συμμετάσχουν την ερχόμενη περίοδο η νταμπλούχος ομάδα χάντμπολ των «ερυθρόλευκων».

Στην απόφαση που αφορά την ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην οποία θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν προχώρησαν στην νταμπλούχο ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγραφα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και έτσι γνωρίζουν από τώρα, σε ποια διοργάνωση θα αγωνιστούν.

Από πλευράς «ερυθρόλευκων» υπήρξε μια γενικευμένη προσπάθεια τις προηγούμενες ημέρες, ώστε η ομάδα να αγωνιστεί Challenge Cup, ωστόσο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν δέχθηκε και έτσι οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν στο EHF Cup (σ.σ δεύτερη τη τάξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά το Champions League), όπως είχαν αρχικά το δικαίωμα ως πρωταθλητές Ελλάδας.

Όσον αφορά τώρα τη διοργάνωση, αυτή ξεκινά με τρεις προκριματικούς γύρους και στη συνέχεια υπάρχει η φάση των ομίλων και από εκεί βγαίνουν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο Final 4.

Να θυμίσουμε ότι και την περυσινή χρονιά ο Ολυμπιακός είχε αγωνιστεί στο EHF Cup, κόντρα στην Τάλεντ Πλεζν, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό, όντας ανέτοιμςο ακόμη αγωνιστικά

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button