ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τα χρήματα δεν είναι το ίδιο σημαντικά όσο το ποδόσφαιρο…»

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Πέδρο Μαρτίνς αντιτίθεται στην ίδρυση της European Super League.

Σε μία καίρια στιγμή όπου το σύνολο των φιλάθλων παρακολουθεί με ζωηρό ενδιαφέρον κι αγωνία τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με την περιβόητη ίδρυση της κλειστής Λίγκας, ο Πέδρο Μαρτίςν πήρε θέση.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της Nova εξέφρασε την αντίθεσή του σχετικά με την ίδρυση της European Super League, που έχει συγκλονίσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο
Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στην κάμερα της NOVA:
«Είναι, πραγματικά, μια μεγάλη βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι, όμως, που εδώ και χρόνια υποψιαζόμασταν ότι θα συμβεί. Ξέραμε ότι θα συνέβαινε. Είναι μια μεγάλη επανάσταση, θα απομακρύνει το ποδόσφαιρο από το ότι είναι λαϊκό άθλημα, θα το απομακρύνει από τον λαό, από τις πιο φτωχές χώρες και ομάδες.

Είναι η μεγάλη απόδειξη ότι όποιος έχει τα περισσότερα χρήματα, θα έχει και την καλύτερη ομάδα και ότι πρωταθλήματα, που δεν μπορούν να έχουν τόσο πλούσιες ομάδες, δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το καινούριο ποδόσφαιρο που θα δημιουργηθεί. Απομακρύνει το ποδόσφαιρο από το ότι είναι ένα λαϊκό άθλημα. Ένα άθλημα που είναι κοντά σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.
Κάνει το ποδόσφαιρο εντελώς διαφορετικό, κάτι που είναι δυσάρεστο, γιατί τα χρήματα δεν μπορεί να είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε κάτι τόσο σημαντικό όσο το ποδόσφαιρο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button