ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Βελιγράδι τα προκριματικά των κοριτσιών

Στα μέσα Ιουλίου έγινε η κλήρωση για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας των Γυναικών. Ο Ολυμπιακός έχει κληρωθεί στον πρώτο όμιλο. Μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα από τη Σερβία και την Σέπσι από τη Ρουμανία. Τελικά έγινε γνωστή και η πόλη που θα «φιλοξενήσει» το τουρνουά. Στο Βελιγράδι τα προκριματικά των κοριτσιών.

Το πρόγραμμα των κοριτσιών στο Βελιγράδι

Αυτό που ξεκαθάρισε, τελικά, ήταν και η πόλη που θα γίνει ο προκριματικός όμιλος. Τελικά, το… χρίσμα το πήρε η σερβική πρωτεύουσα. Το Βελιγράδι θα φιλοξενήσει τα ματς που θα κρίνουν το εισιτήριο για τους ομίλους της Ευρωλίγκα. Την Τετάρτη έγινε γνωστό και το πρόγραμμα, δηλαδή οι ημέρες των αγώνων. Ακόμα δεν έχουν «κλειδώσει» οι ώρες αλλά αυτό θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες ημέρες. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 11 Οκτωβρίου, Σέπσι – Ολυμπιακός
  • 12 Οκτωβρίου, Ερυθρός Αστέρας – Σέπσι
  • 13 Οκτωβρίου, Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός

Ο δρόμος των προκριματικών της Ευρωλίγκα

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πάρει την πρώτη θέση στον προκριματικό όμιλο που θα διεξαχθεί στη σερβική πρωτεύουσα, θα περάσει στους ομίλους της Ευρωλίγκα και πιο συγκεκριμένα στον πρώτο. Εκεί έχουν περάσει απευθείας η Φενέρμπαχτσε, η USK Πράγας, η Μπουρζ, η Βαλένθια, η Σέκσαρντ, η Πολκοβίτσε και η Βίρτους Μπολόνια. Αν πάρει τη δεύτερη ή την τρίτη θέση στον προκριματικό, θα βρεθεί στους ομίλους του Euro Cup. Η φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button