ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός με Σέπσι και Ερυθρό Αστέρα στα προκριματικά

Η κλήρωσης της προκριματικής φάσης στην Ευρωλίγκα των Γυναικών έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Με τον νταμπλούχο Ελλάδας, Θρύλο, να πηγαίνει στον πρώτο όμιλο. Ο Ολυμπιακός σε Σέπσι και Ερυθρό Αστέρα στα προκριματικά.

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις δύο παραπάνω ομάδες. Δηλαδή την Σέπσι από τη Ρουμανία και τον Ερυθρό Αστέρα από τη Σερβία. Εξάλλου, οι αναμετρήσεις για τον πρώτο όμιλο των προκριματικών θα γίνουν το διάστημα 11-13 Οκτωβρίου. Ακόμη, πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει η χώρα που θα φιλοξενήσει το τουρνουά. Με τις Ελλάδα, Ρουμανία και Σερβία, όμως, να είναι όλες υποψήφιες χώρες για να αναλάβουν τον όμιλο. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα η FIBA θα στείλει στις τρεις ομάδες τα απαραίτητα έγγραφα με τις προϋποθέσεις, για να αποφασίσουν αν θα δηλώσουν συμμετοχής για να διοργανώσουν τον όμιλο.

Η διαδικασία των προκριματικών

Σε αυτή τη φάση υπάρχουν δύο προκριματικοί όμιλοι. Ο Ολυμπιακός είναι στον πρώτο με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Σέπσι. Οι τρεις ομάδες θα παίξουν όλες μεταξύ τους. Δηλαδή θα γίνουν τρεις αναμετρήσεις: Ολυμπιακός – Σέπσι, Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας και Ερυθρός Αστέρας – Σέπσι. Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη, παίρνει το εισιτήριο για τους ομίλους της Ευρωλίγκα των Γυναικών. Το τουρνουά, ωστόσο, θα διεξαχθεί το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου. Συνεπώς, κάθε ημέρα θα γίνει από ένα ματς.

Οι δύο όμιλοι

Α Όμιλος: Σέπσι (Ρουμανία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Β Όμιλος: DVTK (Ουγγαρία), Ελιτζούρ (Ισραήλ), Μπότας (Τουρκία)

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button