ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις 6/12 το ματς του Κυπέλλου

Μεγάλη συζήτηση έγινε ακόμα και με το θέμα του ορισμού του πρώτου ματς ανάμεσα σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδας. Διότι τα προηγούμενα 24ωρα υπήρξαν πολλά σενάρια για το ματς της φάσης των «16» στη Λεωφόρο. Στις 6/12 το ματς του Κυπέλλου.

Εξάλλου, η φημολογία ήθελε την Ομοσπονδία να έχει κατά νου να βάλει το ματς την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, μετά το… σούσουρο που ακολούθησε, ήταν απολύτως λογικό να αλλάξει το… έργο. Ειδικότερα μετά και τη ραδιοφωνική συνέντευξη του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ. Τελικά λίγες ώρες αργότερα, δόθηκε η τελική απάντηση με τον ορισμό. Η Ομοσπονδία επέλεξε, τελικά, την 6η Δεκέμβρη.

Στη Λεωφόρο στις 6 Δεκεμβρίου

Η ΕΠΟ, λοιπόν, όρισε το πρώτο ματς για τους «16» ανάμεσα σε «πράσινους» και «ερυθρόλευκους» στις 6/12. Πιο συγκεκριμένα, ημέρα Τετάρτη, στις 21:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου. Βέβαια, αυτή είναι η απόφαση της Ομοσπονδίας. Αλλά απομένει να δούμε αν θα ισχύσει τελικά. Διότι υπάρχει και η θέση-στάση της Αστυνομίας. Εκείνη την ημερομηνία είναι η επέτειος από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Επίσης, την επομένη είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στην Αθήνα.

Άρα θα δούμε και τι θα εισηγηθεί η ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με το θέμα. Καθώς αν δεν δώσει το «πράσινο… φως», τότε όλα είναι πιθανά. Ακόμα και το σενάριο που είχε ακουστεί για μετάθεση των πρώτων ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Ιανουάριο του 2024. Κατά συνέπεια, τα προσεχή 24ωρα θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αλλά μέχρι να υπάρξει κάτι νεότερο, αυτό ισχύει. Στις 6/12 το ματς του Κυπέλλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button