ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ για τον Θρύλο!

Το βίντεο-μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου.

Από την 1η Ιουνίου έχει ξεκινήσει η διάθεση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου για τη σεζόν 2020-21. Μια χρονιά διαφορετική, μια χρονιά με πολλές αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες, αλλά μια χρονιά που ο «ερυθρόλευκος» κόσμος θα δείξει για μια ακόμα φορά τη στήριξή του στον σύλλογο.

Οι άνθρωποι της ομάδας, με βίντεο-μήνυμα μέσω των social media, κάλεσαν για μια ακόμα φορά τον λαό του Ολυμπιακού να στηρίξει και να ενισχύσει τον Ερασιτέχνη. Με αυτό τον τρόπο ο σύλλογος θα συνεχίζει να κυριαρχεί στην Ελλάδα, να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη.

Το μήνυμα από την πλευρά των «ερυθρολεύκων», το οποίο περιέχει πληροφορίες για τον τρόπο και τα σημεία διάθεσης, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όποια έννοια κι αν επιλέξεις, σε όποια γλώσσα κι αν την πεις, το νόημα και η ουσία είναι μία:

Στήριξη και ενίσχυση στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, περηφάνια για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

Από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., www.olympiacossfp.gr

Από την Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στη Μαρίνα Ζέας, καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 17:00-22:00».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button