ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην εθνική Γουινέας ξανά ο Αγκιμπού

Τον Ιούνιο οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων δεν περιορίζονται στο Nations League, στην Ευρώπη. Δράση υπάρχει και στην αφρικανική ήπειρο. Με την έναρξη των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής για το 2023. Στην εθνική Γουινέας ξανά ο Αγκιμπού.

Σταθερά στις κλήσεις ο Αγκιμπού

Παρότι τον τελευταίο καιρό δεν ήταν στην καλύτερη, δυνατή, αγωνιστική κατάσταση, ο Αγκιμπού έχει καταφέρει να καθιερωθεί στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας. Με τον Καμπά Ντιαβαρά, τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γουινέας να τον εμπιστεύεται απόλυτα. Έτσι, για μια ακόμα φορά ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είναι στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του. Για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής του 2023. Στην εθνική Γουινέας ξανά ο Αγκιμπού.

Εκτός αποστολής Μαντί και Κανέ

Η Γουινέα θα αντιμετωπίσει στις 5 Ιουνίου, στο Κάιρο, την Αίγυπτο και στις 9 Ιουνίου το Μαλάουι στο Κόνακρι. Αντίθετα, οι άλλοι δύο παίκτες από τη Γουινέα που είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού έμειναν εκτός κλήσεων. Ο Ντιαβαρά δεν κάλεσε ούτε τον Μαντί Καμαρά, ούτε τον Μαμαντού Κανέ. Με αυτή την εξέλιξη, ο Αγκιμπού θα πάρει μερικές ημέρες άδεια παραπάνω από τους άλλους παίκτες του Θρύλου. Θα μπει στην προετοιμασία της νέας σεζόν, λίγο πιο μετά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button