ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ρέαμπτσιουκ απέρριψε την Πόρτο και θέλει Ολυμπιακό!»

Το πρακτορείο ειδήσεων “Renascença” δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση του 23χρονου αριστερού μπακ της Πάσος Φερέιρα.

Το πρωί της Τετάρτης η εφημερίδα “Record” έγραψε πώς ο Ρέαμπτσιουκ γυρίζει στην Πόρτο. Πώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πορτογαλικές ομάδες για την επάνοδο του Μολδαβού στους “δράκους”. Και πώς δεν θα πάει στον Ολυμπιακό, διότι η Πόρτο θα ασκούσε τη ρήτρα επαναγοράς για τον 23χρονο ποδοσφαιριστής. Όλα αυτά στα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Διότι μια νέα εξέλιξη ήρθε πριν από λίγη ώρα. Από το ρεπορτάζ του πρακτορείου “Renascença”. Το οποίο αναφέρει πώς ο παίκτης δεν θέλει να υπογράψει στην Πόρτο, δεν πείθεται και προτιμά τον Ολυμπιακό. Θεωρεί ότι με τον Πέδρο Μαρτίνς και φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, θα έχει κάνει μια καλύτερη επιλογή.

Ο πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα, Πάουλο Μενέσες, έχει κάνει δηλώσεις και αναφέρει πώς “Η Πάσος Φερέιρα δέχτηκε επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό και ως όφειλε ενημέρωσε την Πόρτο που είχε δικαίωμα επαναγοράς ή όχι του παίκτη. Η Πόρτο μάς ενημέρωσε πως ενδιαφέρεται για την επαναγορά του ποδοσφαιριστή.

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και ο παίκτης δεν έχει πει την απόφασή του, η οποία είναι κομβικής σημασίας. Η Πόρτο μας ενημέρωσε πως θέλει να ασκήσει το δικαίωμα επαναγοράς, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει και με τον παίκτη. Εγώ έχω μιλήσει με τον Όλεγκ, αλλά δεν θέλω να τον επηρεάσω σε οτιδήποτε αποφασίσει. Δεν θα δεχτώ όμως να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button