ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη Γλυφάδα για το «17 στα 17»

Αν και το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στο Final-4 του Champions League Γυναικών, υπάρχει και το πρωτάθλημα. Έτσι, τα κορίτσια του Θρύλου έχουν εκτός έδρας, αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο. Για την ακρίβεια, οι «ερυθρόλευκες» θα βρεθούν στην έδρα του ΑΝΟΓ. Στη Γλυφάδα για το «17 στα 17».

Ολοταχώς για το «17 στα 17»

Εξάλλου, η φετινή πορεία που κάνουν τα κορίτσια του Θρύλου είναι αν μη τι άλλο εξαιρετική. Διότι έχουν καταφέρει να μετρούν μόνο νίκες, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αλλά ακόμα πιο δύσκολο είναι να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους, όταν η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη. Λοιπόν, αυτό είναι το κίνητρο για το σαββατιάτικο ματς στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος». Δηλαδή οι κοπέλες του Δημήτρη Κραβαρίτη να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, για να κάνουν την 17η τους νίκη, σε 17 αγωνιστικές. Κατά συνέπεια, το διακύβευμα είναι η σοβαρότητα και η συγκέντρωση. Στη Γλυφάδα για το «17 στα 17».

Οι δηλώσεις της Φωτεινής Τριχά

«Το Σάββατο, θα αντιμετωπίσουμε τη Γλυφάδα. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, παρόλα αυτά εμείς, ανεξαρτήτως αντιπάλου, στοχεύουμε κάθε φορά να παρουσιαζόμαστε έτοιμες ψυχολογικά και σωματικά, σοβαρές και συγκεντρωμένες. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός για εμάς, πόσο μάλλον αυτή την περίοδο, που σε μικρό χρονικό διάστημα ακολουθεί ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς, το Final-4 του Champions League, στο οποίο θέλουμε να διακριθούμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button