ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρέλα» για Θρύλο!

Ξεπέρασε η ζήτηση των οπαδών του Ολυμπιακού τις 1000 κάρτες διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Είναι τέτοια η δίψα των οπαδών του Θρύλου να ξαναδούν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, μετά την περυσινή πολύ δύσκολη σεζόν λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την πανδημία και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τη ζήτηση που έχουν τα νέ αεισιτήρια διαρκείας.
Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν διαθέσει μέσα σε λιγότερες από δύο εβδομάδες περισσότερα από χίλια, τα οποία αφορούν τους παλαιούς κατόχους.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο ρυθμός διάθεσής τους παρουσιάζει αυξητική τάση σε σχέση με την σεζόν 2019/20 που ξεπερνά το 70%. Είναι χαρακτηριστικό πως σε κάποια τμήματα οι πωλήσεις γίνονται κατά 95% γρηγορότερα ημερολογιακά σε σχέση με πριν δύο χρόνια, καθώς πέρυσι λόγω κορωνοϊού δεν εκδόθηκαν εισιτήρια διαρκείας.
Πιο συγκεκριμένα, οι θέσεις στο τμήμα Executive A έχουν φτάσει σε ρυθμό ανανέωσης το 95%, στο Family στο 90% και στα υπόλοιπα τμήματα στο 60-80%. Οι ανανεώσεις για τους κατόχους διαρκείας της σεζόν 2019-20 θα συνεχιστούν μέχρι τις 13 Αυγούστου, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για νέες κρατήσεις, ωστόσο, η διάθεση των συγκεκριμένων καρτών θα ξεκινήσει μετά τις 13/8.
Θυμίζουμε πως για να εξυπηρετηθούν όλοι οι κάτοχοι και να εξασφαλίσουν την θέση τους ακόμα και αν μειωθεί λόγω της πανδημίας το ποσοστό πληρότητας από το 80% του γηπέδου, ο Ολυμπιακός διαθέτει συνολικά 3600 διαρκείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button