ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στη δράση ξανά κόντρα στον Αερωπό

Επιστροφή στη δράση για το Θρύλο. Καθώς το… διάλειμμα λόγω των εθνικών ομάδων πέρασε. Όμως τώρα αρχίσει μια περίοδος με συνεχόμενες υποχρεώσεις. Δηλαδή ως τα τέλη του 2023 που θα υπάρξει νέα διακοπή, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Κατά συνέπεια, τα κεφάλια μέσα. Εξάλλου, αύριο υπάρχει ένα ματς μακριά από την Αθήνα που θέλει προσοχή. Στη δράση ξανά κόντρα στον Αερωπό.

«Αποστολή» κόντρα στον Αερωπό

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Κατά συνέπεια, αύριο Σάββατο (11/11) στις 17:00, ο Θρύλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αερωπό Έδεσσας. Πιο συγκεκριμένα, για την 7η αγωνιστική της Handball Premier. Επιπλέον, είναι σίγουρο πώς οι στόχοι είναι δύο. Καταρχάς ένα ακόμα «διπλό». Αλλά και να κάνει η ομάδα μια καλύτερη εμφάνιση από εκείνες πριν τη διακοπή. Άρα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτήσουν άλλη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ώστε να διευρύνουν το φετινό, αήττητο σερί που «τρέχουν» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στη δράση ξανά κόντρα στον Αερωπό.

Ο Στέφανος Μιχαηλίδης για τον Αερωπό

Δηλώσεις για την αναμέτρηση με την ομάδα της Έδεσσας έκανε ο διεθνής πίβοτ. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Μιχαηλίδης τόνισε: «Η ομάδα προέρχεται από διακοπή μιας εβδομάδας περίπου, λόγω Εθνικών ομάδων. Όμως, από τη Δευτέρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Έδεσσα. Διότι είναι μια έδρα που δυσκολεύει πολλές ομάδες παραδοσιακά. Όμως, εμείς πρέπει να φανούμε σοβαροί,  συγκεντρωμένοι και με θέληση. Ώστε να συνεχίσουμε το αήττητο της φετινής σεζόν. Αλλά και να το συνδυάσουμε με μια πολύ καλή εμφάνιση».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button