ΠΟΛΟ

Στεβάνοβιτς και Τσουκ για τον Ολυμπιακό

Κρίσιμο ματς δίνει ο Θρύλος την Τετάρτη το βράδυ κόντρα στη Ραντνίτσκι, στη Σερβία. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα για να μείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον όμιλό του. Αλλά σημαντικό είναι το ματς και για την Κυπελλούχο της χώρας. Για να έχει ελπίδες πρόκρισης στο Final-8. Στεβάνοβιτς και Τσουκ για τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Στεβάνοβιτς και του Τσουκ

Από την πλευρά της σερβικής ομάδας, δηλώσεις για το αυριανό ματς έκαναν τόσο ο προπονητής όσο και ο πρώτος σκόρερ της στην Ευρώπη. Ο Ούρος Στεβάνοβιτς και ο Μίλος Τσουκ αναφέρθηκαν στον αγώνα με το Θρύλο, εξηγώντας τί πρέπει να κάνει η ομάδα τους για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στεβάνοβιτς και Τσουκ για τον Ολυμπιακό.

«Να παρουσιαστούμε καλύτεροι από το ματς στην Ελλάδα»

Ο Ούρος Στεβάνοβιτς περιμένει η Ραντνίτσκι να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη στο δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό, σε σχέση με το αντίστοιχο στο Παπαστράτειο. Με τον Σέρβο τεχνικό να σχολιάζει: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Μέχρι στιγμής, μαζί με τη Μπρέσια, έχει δείξει τη μεγαλύτερη σταθερότητα. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας, σε σχέση με το πρώτο ματς στην Αθήνα.

Εκεί ήμασταν ανταγωνιστικοί ως το τελευταίο οκτάλεπτο. Περιμένω να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι, επειδή έχουμε μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις από το πρωτάθλημα. Επίσης πρέπει να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις «μπαταρίες» μας. Ελπίζω να γεμίσουν οι εξέδρες, οι οπαδοί μας να είναι εκεί. Με μια τέτοια ατμόσφαιρα, θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να εκπλήξουμε τον Ολυμπιακό».

«Μεγάλο κίνητρο πώς αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό»

Από την πλευρά του ο πρώτος σκόρερ της Κυπελλούχου Σερβίας, Μίλος Τσουκ, στάθηκε στην κούραση της ομάδας του, αλλά και στο κίνητρο να φτάσουν στη νίκη κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο διεθνής παίκτης της Ραντνίτσκι υπογράμμισε: «Δείξαμε στο πρώτο ματς πώς μπορούμε να τους κοντράρουμε. Στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς στην Ελλάδα το πετύχαμε. Βεβαίως όταν έπεσε η απόδοσή μας, το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο. Κατάφεραν να κάνουν ένα σερί και ξέφυγαν στο σκορ. Εκεί δεν είχαμε απάντηση.

έρουμε τί πρέπει να κάνουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και να νικήσουμε. Το ματς αυτό έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο, μετά από τέσσερα ματς για την Αδριατική Λίγκα όπου πραγματικά δαπανήσαμε πάρα πολλές δυνάμεις. Ελπίζω πώς θα συνέλθουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ματς μπροστά στο κοινό μας. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο πώς αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button