ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όσα λένε οι Τούρκοι για Τικίνιο

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά! Εν προκειμένω το θέμα Τικίνιο που «παίζει» αρκετά στην Τουρκία τα τελευταία 24ωρα δεν γίνεται να είναι… φανταστικό. Έχει κάποια βάση διότι συντηρείται. Όσα λένε οι Τούρκοι για Τικίνιο.

Το θέμα Τικίνιο συντηρείται στην Τουρκία

Η ουσία είναι πώς τα τελευταία 24ωρα οι Τούρκοι όλο και κάτι γράφουν για τον Τικίνιο. Ειδικά, όμως, στο θέμα της Φενέρμπαχτσε πολλά ακούγονται στη γειτονική χώρα. Στον ελληνικό Τύπο γράφτηκε πώς η Φενέρ έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ. Κάτι που δεν έχει διαψευστεί από καμία πλευρά.

Η ουσία είναι πώς με όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα, σε Ολλανδία και Ισραήλ, για τον Ζάχαβι, στο θέμα Τικίνιο κάτι… τρέχει! Δεν είναι τυχαίο το ρεπορτάζ το βράδυ της Δευτέρας, που αναπαράγεται και την Τρίτη. Σύμφωνα με αυτό, ο Ζάχαβι ζήτησε να αποχωρήσει τώρα από την Αϊντχόφεν, αν και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος μιας και λήγει το συμβόλαιό του.

Το «αντίτιμο» για τον Βραζιλιάνο φορ

Στην Τουρκία το ρεπορτάζ για Τικίνιο συνεχίζεται. Με νέες πληροφορίες για το θέμα. Στη γειτονική χώρα αναφέρουν πώς η Φενέρμπαχτσε έκανε πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας για τον 31χρονο επιθετικό. Για να τον αποκτήσει δανεικό. Είναι δεδομένο πώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν καν να μπουν σε διαδικασία συζήτησης για μια τέτοια κρούσης. Όμως, το θέμα έχει και συνέχεια. Όσα λένε οι Τούρκοι για Τικίνιο.

Διότι η συνέχεια του ίδιου ρεπορτάζ αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός θα έμπαινε στη διαδικασία να συζητήσει. Με μια προϋπόθεση. Να δέχονταν μια πρόταση από άλλη ομάδα για να πουλήσει σε αυτήν τον Τικίνιο. Οι Τούρκοι σημειώνουν πώς θα δέχονταν να τον πουλήσει αν η προσφορά έφτανε στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Δύσκολο να «σκάσει» μια τέτοια πρόταση στον Πειραιά από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Αλλά ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι, από τη στιγμή που η χειμερινή μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοικτή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button