ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σταθερή δύναμη στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός»

Τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» εξέφρασε ο Μουσταφά Φαλ.
Με τα καλύτερα λόγια για την αξία και τη δυναμική του Ολυμπιακού αναφέρεται ο Μουσταφά Φαλ, όπου σταθεί και όπου βρεθεί.
Με τον θηριώδη σέντερ να χαρακτηρίζει ως άκρως ενδιαφέρουσα την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» όπως δήλωσε στον Τύπο της Γαλλίας.
«Το θέμα είναι ότι ξεκίνησα αργά να παίζω μπάσκετ. Έπρεπε σιγά σιγά να μάθω και προσπάθησα μόνος μου να ανεβαίνω επίπεδα, πηγαίνοντας με τον δικό μου ρυθμό. Υπήρξαν φορές που είχα πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά λόγω των τραυματισμών δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήμουν αναγκασμένος να κάνω ορισμένα βήματα πίσω και να επιστρέψω πιο δυνατός. Αλλά, τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν έχω καθόλου τραυματισμούς και έτσι είμαι σε θέση να ανεβαίνω ξανά.
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, την επόμενη σεζόν. Είναι μία σταθερή δύναμη για αρκετά χρόνια στην Ευρωλίγκα και ένας ιστορικός σύλλογος. Η πρότασή του ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και τότε αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά να παίξω στο εξωτερικό», δήλωσε αρχικά ο νεοαποκτηθείς ψηλός του Ολυμπιακού στο «basketusa.com», ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για την προοπτική του ΝΒΑ:
«Δεν σκέφτομαι καθόλου το ΝΒΑ. Πραγματικά δεν το σκέφτομαι καθόλου πια. Επίσης, βρισκόμαστε στην εποχή του “small ball”, οπότε αυτό το στιλ δεν μου ταιριάζει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button