ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σταθερά πρώτοι οι Παίδες

Στην πρώτη θέση του ομίλου τους, στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League είναι οι Παίδες του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Τάσου Πάντου νίκησε το Σάββατο, εντός έδρας, 1-0 την αντίστοιχη του ΟΦΗ. Σταθερά πρώτοι οι Παίδες.

Οι Παίδες στην πρώτη θέση

Ο Ολυμπιακός συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα Παίδων. Μιας και επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 48′. Καθώς ο Καπάτος έκανε τη σέντρα από αριστερά, για να κατεβάσει την μπάλα ο Μιχαηλίδης και να πλασάρει τον Κουκουριτάκη για το 1-0. Αν και η ομάδα του Τάσου Πάντου είχε από νωρίς ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ωστόσο δεν το κατάφεραν οι Κάπελας (15′), Μπαντής (23′), Μιχαηλίδης (30′) και Λάνα (43′). Αλλά και μετά το γκολ οι «ερυθρόλευκοι» άγγιξαν και το δεύτερο με τους Μιχαηλίδη και Κότσαλο. Ο ΟΦΗ, όμως, είχε επίσης τη δική του στιγμή με τον Αντωνακάκη στο 69′, όμως επενέβη καίρια ο Χριστοδουλόπουλος. Σταθερά πρώτοι οι Παίδες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 (Τ. Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζος, Καπάτος (76′ Βριώνης), Νουχάι, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης (58′ Κότσαλος), Κάπελας, Μιχαηλίδης, Μπαντής (64′ Μουγγός), Ξανθόπουλος (64′ Καμάς).

ΟΦΗ Κ15: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Χέιλυ, Λαγουδάκης, Καινουριάκης, Πετούσης (65′ Κασσαπάκης), Μάρα (50′ Ακουμιανάκης), Γαλανός, Αντωνακάκης (72′ Ματθαιάκης), Ασμαριανάκης (72′ Κοντόπουλος), Ντρεϊάι (65′ Κλάδος).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button