ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σταμολάμπρου: «Στρέφουμε την προσοχή στον Παναθηναϊκό»

Το ζητούμενο ήταν η νίκη. Ήρθε! Ζητούμενο ήταν και η καλή εμφάνιση. Κι αυτή ήρθε! Πλέον, μετά τη νίκη στα Χανιά οι κοπέλες του Ολυμπιακού κοιτάζουν μπροστά. Την προσεχή Τετάρτη υπάρχει το εκτός έδρας ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Αυτό το ματς είναι στο μυαλό όλων. Σταμολάμπρου: «Στρέφουμε την προσοχή στον Παναθηναϊκό».

«Η ομάδα έπαιξε στο 100% για 40 λεπτά»

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου ξεχώρισε με την απόδοσή της. Ήταν η πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό στο ματς στα Χανιά, σημειώνοντας 18 πόντους. Με την ίδια να αναλύει την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «ερυθρόλευκες» στο ματς στα Χανιά: «Σήμερα, η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή και συγκεντρωμένη, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή, έγινε μεγάλο ροτέισον και η ομάδα έπαιξε στο 100% για 40 λεπτά».

Σταμολάμπρου: «Στρέφουμε την προσοχή στον Παναθηναϊκό»

Ο αγώνας με τον ΟΑ Χανίων ανήκει, ήδη, στο παρελθόν. Στον Ολυμπιακό κοιτάζουν μπροστά. Διότι την Τετάρτη έχουν ένα πολύ σημαντικό ματς. Ένα ματς που θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά τη «μάχη» του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Με την Σταμολάμπρου να σχολιάζει: «Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι, απέναντι στον Παναθηναϊκό, που η νίκη θα μας δώσει το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button