ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπουδαίο τεστ με την Μπαρτσελόνα για την Κ-17

Δυνατό φιλικό με Μπαρτσελόνα θα δώσουν οι έφηβοι του Ολυμπιακού απόψε στις 21:00 στο πλαίσιο του τουρνουά του Μιχάλοβτσε

Την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για την συνέχεια της διαδρομής τους θα έχουν οι ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην Κ-17 του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της παρουσίας τους στο διάσημο τουρνουά του Μιχάλοβτσε.
Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού θα μείνουν για αρκετό διάστημα στην Σλοβακία , ώστε να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασία τους και να δώσουν μία σειρά από σημαντικά φιλικά! Το πρώτο, μάλιστα, που θα δώσουν οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη θα λάβει χώρα απόψε, στις 21:00, με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.
Στο τουρνουά του Μιχάλοβτσε συμμετέχουν, επίσης, η Λέγκια Βαρσοβίας και η Σεβίλλη, μεταξύ άλλων ομάδων! Η τελετή έναρξης του τουρνουά έγινε στο κεντρικό στάδιο της πόλης, το οποίοι ήταν γεμάτο, με πάνω από 3.000 κόσμο! Σημαντικές εμπειρίες για τις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, με την Κ19 να κάνει την προετοιμασία της στην Αγγλία και την Κ17 να συμμετέχει σε αυτό το διεθνές τουρνουά, με Μπάρτσα και Σεβίλλη!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button