ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σπόρτινγκ για Κάρλος Εντουάρντο»

ce

Στο ενδιαφέρον των «Λιονταριών» για τον Βραζιλιάνο μέσο της Αλ Χιλάλ, που βρίσκεται στα υπόψη του Μάρκο Σίλβα αναφέρονται πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τη στιγμή, όπου ο Ολυμπιακός προχωρά τον μεταγραφικό του σχεδιαμσό, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές από την διεθνή αγορά που φέροντια να έχου προσελκύσει το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει και ο Κάρλος Εντουάρντο

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ στο Redaroume ο Βραζιλιάνος μέος της Αλ Χιλάλ διαθέτει όλο το «πακέτο», ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Μάρκο Σίλβα, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν στα όποια σχέδιά τους και το … κυνήγι της Σπόρτινγ κ Λισσαβόνας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «noticiasaominuto.com» τα «λιοντάρια» έχουν εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον

«Η ιδέα είναι να αποσαφηνιστούν οι όροι για να πάει στο “Αλβαλάδε” ο παίκτης. Ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημες επαφές και το θέμα είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή συμφωνία», γράφει το κείμενο και συνεχίζει.

«Είναι ένας παίκτης που δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, τα “λιοντάρια” κρατούν ανοικτό τον φάκελό του, χωρίς κάτι να είναι σίγουρο, καθώς υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον θέλουν, όπως ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button