ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοβαρά ερωτήματα από τον Αλέξη Κούγια

kougias-650Πολύ σοβαρά ερωτήματα τα οποία αφορούν στις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο έθεσε ο Αλέξης Κούγιας σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο “ΦΩΣ” 

“Ζητάω από τον κ. Κοντονή αμέσως να παρέμβει με τον ίδιο τρόπο που έχει δείξει ως τώρα να παρεμβαίνει. Του αρέσει που προσπαθούν και θέλουν να αλλάξει η διοίκηση της ΕΠΟ οι αδερφοί Μητρόπουλοι και ο Μπέος;”, τονίζει χαρακτηριστικά.

“Προχθές έστειλα προσωπική επιστολή στον κ. Σταύρο Κοντονή, όπου του λέω ότι “ενώ έχεις κάνει αγώνα για την κάθαρση, αφήνεις υποκείμενα -δεν εννοώ τους συγκεκριμένους, αλλά κακοποιά στοιχεία- να καθορίζουν τις τύχες όλων των ανεξάρτητων ιδιοκτητών ΠΑΕ, με μπράβους, με τρομοκρατία, με απειλές με χρηματισμούς Ενώσεων.. Σε θέτω προ των ευθυνών σου, αν η ομάδα μου πάθει το παραμικρό, διότι με απειλούν ότι μόλις αλλάξει η διοίκηση της ΕΠΟ, θα δεις τι θα πάθεις με τη Λάρισα”.

Έχω ενημερώσει εγγράφως τον υφυπουργό κ. Κοντονή ότι θα είναι προσωπικά υπεύθυνος αν δεν παρέμβει σε αυτά που γίνονται. Ακόμα και στη Football League βλέπετε ότι γίνεται μία παγκόσμια πρωτοτυπία, σε καμία χώρα δεν υπάρχει αυτό, να είναι Οκτώβριος και να μην μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αφού χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται -κατά την κρίση μου- ως μέσο πίεσης η χορηγία του ΟΠΑΠ. Σημαντικές ΠΑΕ της κατηγορίας που είναι υποψήφιες για την άνοδο στη Super League πιέζονται για να ποδηγετήσουν τον Σφακιανάκη, τον πρόεδρο της Super League και όλα αυτά για τις εκλογές της ΕΠΟ, διότι και η Football League ψηφίζει.

Ζητάω από τον κ. Κοντονή αμέσως να παρέμβει με τον ίδιο τρόπο που έχει δείξει ως τώρα να παρεμβαίνει. Του αρέσει που προσπαθούν και θέλουν να αλλάξει η διοίκηση της ΕΠΟ οι αδερφοί Μητρόπουλοι και ο Μπέος; Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για τις εκλογές της ΕΠΟ, βλέπω μόνο ότι και οι δύο παρατάξεις πανηγυρίζουν κάθε μέρα. Είμαι τόσο προβληματισμένος που δεν αποκλείω η ΑΕΛ να μην ψηφίσει καθόλου.

Γνωρίζω 40 χρόνια περίπου τον Θωμά και τον Βίκτωρα. Ο Βίκτωρας ήταν πρόεδρος του Αιγάλεω, ο Θωμάς διευθύνων σύμβουλος και εγώ γενικός αρχηγός, όταν πήραμε το Αιγάλεω από τη Γ’ Εθνική και με προπονητές τους Σταματιάδη και Ματζουράκη το καταστήσαμε δύναμη στην Α’ Εθνική. Η προσωπική μου κρίση είναι ότι αυτά είναι σχέδια και εμπνεύσεις του Βίκτωρα και ότι ο Θωμάς παίρνει μεγαλύτερο κομμάτι της “αίγλης” από ό,τι του αναλογεί. τώρα παίζουν το ίδιο έργο όπως παλιά, ότι ο ένας είναι ο κακός και ο άλλος ο εξυγιαντής. Όταν περνούσε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα από το γραφείο του Θωμά στη Λεωφόρο Αθηνών, ομάδες από όλες τις κατηγορίες, το γραφείο του Βίκτωρα ήταν τέσσερα μέτρα δίπλα.

Αν αλλάξει η ΕΠΟ, δεν θα κρατήσει η συμμαχία Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ! Διότι ξέροντας τις προσωπικότητες αυτών που ευαγγελίζονται την εξυγίανση και αυτούς που είναι μπροστά για να κάνουν τη δουλειά, έναν τρόπο έχουν αυτοί για να πουλάνε εκδούλευση και να επιβιώνουν, να υπόσχονται την εύνοια. Φανταστείτε όμως να υπάρχει εύνοια στην ΑΕΚ λόγου χάρη, πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ και βέβαια ο Ολυμπιακός. Πλέον θα έχουν μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης, φανταστείτε τι θα γίνεται σε κάθε κανάλι με τις αντίστοιχες τηλεοπτικές δίκες!”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button