ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σομπότοβιτς: «Νιώθω ευγνώμων και πολύ χαρούμενος»

Τον ενθουσιασμό του για την έναρξη της συνεργασίας του με το δίκτυο υποδομών του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Πέτρος Σομπότοβιτς

Συνιστά έναν από πλέον επιτυχημένους προπονητές με ειδικότητα στην ανάλυση των αγώνων
Με σημαντικές παραστάσεις από το εξωτερικό και τη Εθνική ομάδα της Ινδίας, ενώ στο βιογραφικό του υπάρχει η μέχρι προ μηνών θητεία του στον Άρη πλαισιώνοντας το τεχνικό τιμ του Σάββα Παντελίδη. Για τον Πέτρο Σομπότοβιτς ο λόγος. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός , ο οποίος έχει θητεύσει και στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Αστέρα Ζωγράφου με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του στο κομμάτι της ανάλυσης των αγώνων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μίλησε στο Redaroume.gr για την νέα πρόκληση της σπουδαίας του σταδιοδρομίας:
«Ειλικρινά αισθάνομαι ιδιαίτερα ευγνώμων για το γεγονός ότι μια ομάδα με την δυναμική και τους στόχους του Ολυμπιακού μου εμπιστεύθηκε το συγκεκριμένο πόστο. Η ανάλυση των αγώνων είναι ένα στοιχείο, το οποίο οφείλουν όλες οι ομάδες να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα διότι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Εκτιμώ ότι με σωστή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά στο μέλλον».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button