ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sold out ο τελικός – Ελάχιστα τα εισιτήρια του ημιτελικού

Η ώρα του Final-4 της LEN Euroleague έφτασε. Το κολυμβητήριο του Πειραιά θα φορέσει τα… καλά του. Στην πισίνα τα κορίτσια του Θρύλου θα δώσουν τη «μάχη» τους, για να παραμείνουν στην κορυφή της Ευρώπης. Με τον κόσμο του Θρύλου στις εξέδρες, να αποτελεί για μια ακόμα φορά τον παίκτη παραπάνω. Sold out ο τελικός – Ελάχιστα τα εισιτήρια του ημιτελικού.

Sold out ο τελικός του Final-4

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν από λίγο το αναμενόμενο. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του κυριακάτικου τελικού της LEN Euroleague. Για το ματς της Κυριακής, που θα ξεκινήσει στις 17:00, το sold out είναι και με τη… βούλα γεγονός! Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε για άλλη μια φορά πώς πιστεύει και στηρίζει τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης. Εξαφανίζοντας τα «μαγικά χαρτάκια» για το ματς που θα κρίνει την κορυφαία ομάδα, σε συλλογικό επίπεδο, στο πόλο Γυναικών στην Ευρώπη για το 2022. Όσον αφορά στον ημιτελικό, πάντως, απομένουν ακόμα ελάχιστα εισιτήρια που είναι στη διάθεση του κοινού.

Διαθέσιμα και από το Παπαστράτειο

Από τις 10:00 το πρωί τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια» για τον ημιτελικό ήταν στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού. Ως τις 15:00 θα είναι ανοικτό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», για να προμηθευτούν οι οπαδοί του Θρύλου. Αν, πάντως, δεν γίνει κι εκεί το sold out ως τις 15:00, τα ελάχιστα εισιτήρια που θα έχουν απομείνει αδιάθετα, θα αλλάξουν σημείο διάθεσης. Διότι θα «μεταφερθούν» στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όσοι αποφασίσουν την τελευταία στιγμή να πάνε στο «Π. Καπαγέρωφ», καλύτερα να φροντίσουν να το τσεκάρουν. Διότι μπορεί ανά πάσα στιγμή ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός να ανακοινώσει το sold out και για τον ημιτελικό. Μείνετε συντονισμένοι με το Redaroume, το οποίο θα σας ενημερώσει άμεσα. Sold out ο τελικός – Ελάχιστα τα εισιτήρια του ημιτελικού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button