ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Σοφοκλής Ξυνής: «Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι αναληθή»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και ειδικότερα το τμήμα χάντμπολ, του Συλλόγου, είναι στο επίκεντρο των… ρεπορτάζ, των «κιτρινόμαυρων»..

Έτσι είναι η ζωή. Τη μία ημέρα βγάζουν ανακοινώσεις και ευχαριστούν τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το χιλιάρικο. Την άλλη διαδίδουν πώς ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε αναστολή του τμήματος χάντμπολ. Στα «κιτρινόμαυρα» Μέσα που έχουν «αποκλειστικές» -και καλά- πληροφορίες μέσα από τον Ολυμπιακό!

Πώς οι χορηγοί φεύγουν, πώς «εγκαταλείπουν το… καράβι» και πολλά ακόμα! Ο κ. Σοφοκλής Ξυνής, είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του, με την ανάπτυξη του τμήματος και μαζί με τον κ. Τίμη Πουρνάρα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, στο να κατακτήσουν οι Πειραιώτες δύο νταμπλ σερί, στα δύο πρώτα χρόνια τους.

Ένας άνθρωπος με πολυδιάστατη παρουσία, στον αθλητισμό και όχι μόνο στο χάντμπολ, αλλά έχοντας συνδέσει το όνομά του και με την πρωτοβουλία «Αθλητισμός και Εκπαίδευση». Αξίες βαθιά ριζωμένες στην καρδιά του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου. Ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν θέλει να στέκονται ανυπόστατες φήμες, εις βάρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ, αλλά και του ιδίου, ως προς τις προθέσεις του. και γι’ αυτό, με μία ξεκάθαρη, από καρδιάς, τοποθέτησή του, ρίχνει φως στις σκιές.

Ο κ. Ξυνής, λοιπόν, μέσω του «Κόκκινου Πρωταθλητή», βάζει τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά τα αναληθή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Βάζει «στοπ» στην παραφιλολόγια διαψεύδοντας τις ψευδείς ειδήσεις κατά του ίδιου, αλλά και του Θρύλου. Συγκεκριμένα, ο κ. Ξυνής δήλωσε:

«Η παρουσία μου στον Ολυμπιακό δεν έχει πρόσκαιρο χαρακτήρα, αλλά διέπεται από βαθύτερους δεσμούς, οι οποίοι πρεσβεύονται, μεταξύ άλλων, και από την πρωτοβουλία μου ‘Αθλητισμός και Εκπαίδευση’. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι αναληθή. Σε καμία περίπτωση δεν διαλύεται το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού, το οποίο είναι βέβαιο, ότι θα γιγαντωθεί».

Ο κ. Ξυνής δεν έχει μία σχέση… «πάρε-δώσε» με τον Σύλλογο. Δεν περιορίζεται εκεί, η σχέση του, με τον Ολυμπιακό. Το αποδεικνύει ξανά, με μια λιτή, απέριττη, όσο και απολύτως σαφή, τοποθέτηση, η οποία δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού είναι βέβαιο ότι θα γιγαντωθεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button