ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σημαντικό που πήραμε τη νίκη»

Στην αξία του θριάμβου επί της Σπαντάου, στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος.

Στην σπουδαιότητα της νίκης επί της Σπαντάου, η οποία χάρισε στον Ολυμπιακό την μεγαλειώδη πρόκριση στο Final-6  της Βουσδαπέστης, αναφέρθηεκ ο Θοδωρής Βλάχος

«Το σημαντικό σήμερα εκτός ότι πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς είναι ότι εξασφαλίσαμε και μαθηματικά τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος την πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final Six της Βουδαπέστη κάτι που είχε να πετύχει ο Ολυμπιακός από το 2001-2002, δυο συνεχόμενες συμμετοχές στο Final Four. Aυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό και την Ελληνική Υδατοσφαίριση και πλέον μας δίνεται η ευκαιρία στα τρία επόμενα παιχνίδια να διεκδικήσουμε την πρωτιά. Το θέλουμε, θα κάνουμε τα πάντα και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να καταφέρουμε.  Είναι κάτι που μπορεί να μας δώσει το κάτι παραπάνω, ωστόσο το ότι είμαστε ήδη στο Final Six, αξίζει τα συγχαρητήρια σε όλους που έχουν συμβάλει για αυτό. Διοίκηση, παίκτες, επιτελείο, θέλω να τους ευχαριστήσω. Θέλουμε τη διάκριση στο Final Six είτε πάμε σαν πρώτοι, είτε σαν δεύτεροι».

 

Φουντούλης: «Έχουμε κάνει τεράστια βήματα προόδου»

Στο γεγoνός ότι ο Ολυμπιaκός έχει πετύχει αλματώδη βήματα προόδου, αναφέρθηκε ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο διεθνής περιφερειακός, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση και πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» με τέσσερα γκολ στο 10-8 επί της Σπαντάου υπήρξε ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του:

«Φέραμε τον εαυτό μας σε αυτή τη θέση, έτσι ώστε να διεκδικούμε την πρωτιά εδώ στην έδρα μας σε δυο αγωνιστικές με τον βασικό μας αντίπαλο που είναι η Ζόλνοκ. Ουσιαστικά είναι το κρισιμότερο παιχνίδι μέχρι το επόμενο στην χρονιά και πιστεύω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε και να συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη γιατί νομίζω ότι έχουμε κάνει τεράστια πρόοδο.

Όλα είναι έτσι όπως τα θέλαμε, να παίξουμε την πρωτιά εδώ στην έδρα μας και για αυτό το παιχνίδι που είναι σε περίπου ένα μήνα από τώρα θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Η εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final Six τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, δείχνει μια συνέπεια που φαίνεται όχι μόνο από τα αποτελέσματα αλλά και στο παιχνίδι μας και βάσει του πως παίζουμε πιστεύω ότι δίκαια συγκαταλεγόμαστε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς έτσι ώστε να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα γιατί αυτή η ομάδα έχει και άλλες δυνατότητες και περιθώρια βελτίωσης».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button