ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η σημαία έμεινε στον ιστό της!

 

Την επέκταση της συνεργασίας του με την αρχηγό της νταμπλούχου ομάδας βόλεϊ γυναικών Στέλλα Χριστοδούλου για τα τρία επόμενα χρόνια ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.
Με την Στέλλα Χριστοδούλου στην σύνθεσή του θα πορευτεί ο Ολυμπιακός και την επόμενη τριετία!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την Τετάρτη (10/5) την επέκταση της επιτυχημένη του συνεργασία με την αρχηγό και διεθνή πασαδόρο για τα τρία επόμενα χρόνια επιβραβεύοντας την για την τρομερή προσφορά της στο πέρασμα των έξι ετών, όπου τιμάει τα «ερυθρόλευκα»!

Αναλυτικά:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Στέλλα Χριστοδούλου. Η αρχηγός του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας».

Μετά την επέκταση της συνεργασίας η αρχηγός της ομάδας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που επεκτείνω για τρίτη φόρα την συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό!

Μετά από 6 χρόνια παρουσίας και γεμάτα τίτλους, ήρθε και η ευρωπαϊκή επιτυχία που τόσο πολύ έλειπε από την ομάδα και αυτό μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσω και να φτάσουμε ξανά σε έναν τελικό και να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο, που είναι στόχος της ομάδας-του συλλόγου και των φιλάθλων μας!

Ευχαριστώ τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και εύχομαι να πανηγυρίσουμε ακόμα περισσότερους τίτλους και επιτυχίες τα επόμενα χρόνια!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button