REDΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Συγκινητική πρωτοβουλία της Θύρας 7 Σπάρτης για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

H τραγωδία στην Μάνδρα Αττικής με τους συνανθρώπους που έχασαν την ζωή τους αλλα και εκείνων που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται από τις φονικές πλημμύρες δεν άφησε ασυγκίνητο τον Ολυμπιακό.
Η ΠΑΕ βρίσκεται από την πρώτη κιόλας μέρα και για όσο χρειαστεί στο πλευρό των ανθρώπων που προσπαθούν να ορθοποδήσουν και σήμερα ακόμα μία σημαντική προσφορά φεύγει με κατεύθυνση την Μάνδρα Αττικής.
Πρόκειται για την αποστολή βοήθειας που συγκέντρωσαν τα παιδιά του συνδέσμου της Θύρας 7 Σπάρτης σε μία συγκινητική προσπάθεια να ενισχύσουν τους ανθρώπους που το έχουν τόση ανάγκη.
Η αποστολή βοήθειας έφυγε σήμερα. Μάλιστα η Θύρα 7 Σπάρτης, όπως αναφέρει σε σχετικό ποστάρισμα στο Facebook ευχαριστεί όλα τα μέλη της, τους γείτονες και τους γνωστούς του συνδέσμου για την συγκινητική βοήθεια που προσέφεραν. Ευχή όλων είναι να μην ξαναχρειαστεί να βιώσουμε μία τέτοια τραγωδία και οι Άγιες μέρες που έρχονται να φέρουν ευτυχία σε όλο τον κόσμο.