Σαρωτική η Αναντολού Εφές

Τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα συνέχισε η προσεχής ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού συντρίβοντας την Καρσίγιακα με 90-66.
Την εκπληκτική της αγωνιστική κατάσταση εν όψει του επερχόμενου Final 4 του Βελιγραδίου επιβεβαίωσε η Αναντολού Εφές.
Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό της επόμενης Πέμπτης στο Βελιγράδι συνέτριψε με 90-66 στην Κωνσταντινούπολη την Καρσίγιακα και έκανε εμφατικά το 1-0 για τα playoffs.
Ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Σίμον και Μπομπουά, ενώ έδωσε ανάσες στον Μίσιτς και στον Σίνγκλετον.
Ο Τζέιμς Άντερσον με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο κορυφαίος, ενώ από 13 πόντους είχαν οι Σέιν Λάρκιν, Ερτέν Γκαζί και Μπουγκραχάν Τουντσέρ. Ο Αμάθ Εμπαγέ με 23 πόντους διασώθηκε για την Καρσίγιακα.