ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τον Δεκέμβριο θα είμαστε πρώτοι”

Πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιουβέντους παρά την ήττα, εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο Αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδος, δεν μπορούσε παράλληλα να κρύψει την συγκίνησή του κρατώντας στα χέρια του την υπογεγραμμένη εμφάνιση του τεράστιου Τζίτζι Μπουφόν μετά το τέλος του αγώνα ενώ στάθηκε στις σωστές επιλογές που έγιναν, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Τάκη Λεμονή.

Επίσης, αναφέρθηκε και στα του ελληνικού πρωταθλήματος, εξαπολύοντας επίθεση προς την ΚΕΔ και τον Σιδηρόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, οι οποίες ξεκίνησαν από το τετ-α-τετ που είχε με τον Τζίτζι Μπουφόν:

«Μίλησα πολλή ώρα μαζί του και μου είπε συγκεκριμένα πως δεν πίστευε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή και τόσο γρήγορα παρουσίασε τέτοια ομάδα. Μου είπε συγκεκριμένα ότι “δεν περίμενα τον Ολυμπιακό μετά από τέτοια ταλαιπωρία να έχει τέτοια ομάδα”. Όσο για τον Τζίτζι τι να πούμε… Είναι τερματοφυλακάρα και του ευχήθηκα να παίξει για ακόμη πέντε χρόνια ώστε να τον χαίρονται οι φίλαθλοι και ειδικά αυτοί της ομάδας του».

Κατόπιν αναφέρθηκε στα του αγώνα:

«Σήμερα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Μία ομάδα που είχε ένα κυνηγητό από τον Σιδηρόπουλο, τον οποίο συνεχίζουν να έχουν στην ΚΕΔ. Είχαν γίνει πολλές αστοχίες μέχρι τώρα. Ο Ολυμπιακός είχε μία ενδεκάδα. Η Γιουβέντους είναι παντοδύναμη. Είναι φοβερή ομάδα. Ο Ολυμπιακός έκανε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Δεν πειράζει όμως. Εκεί κάτι Σιδηρόπουλοι χαλάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σιδηρόπουλος έπαιζε 90-0 τον Ολυμπιακό προχθές. Δεν μίλησα γιατί του τα φύλαγα και αυτός ο Κουκουλάκης και ο Δέδες πρέπει να σηκωθούν να φύγουν από την ΚΕΔ. Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το πράγμα με τους διαιτητές».

Επίσης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την συνέχεια:

«Ο Ολυμπιακός μέχρι τον Δεκέμβρη θα είναι πρώτος. Γίνανε οι σωστές κινήσεις από τον πρόεδρο και έκανε άγια που άλλαξε τον προπονητή. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάει μπροστά. Το μόνο που φοβάται ο Ολυμπιακός, το οποίο δεν έχει και δεν θέλει να έχει ποτέ είναι η εύνοια της διαιτησίας. Θέλει το 50-50 το οποίο δεν υπάρχει μέχρι τώρα. Οι φίλαθλοι μου λένε διαρκώς “τι κάνετε σαν Ολυμπιακός;” Τι να κάνουμε;

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε στην Ευρώπη. Η Σπόρτινγκ έχασε σήμερα. Δεν έχει καμία σχέση με την Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους. Στον Λεμονή έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και τον είχα προτείνει από την αρχή της περιόδου. Έμεινα ενθουσιασμένος. Οι παίκτες της Γιουβέντους κυλιόντουσαν κάτω και μου είπε ο Μπουφόν ότι τον υπολόγιζαν πολύ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button